Sots-campions de Catalunya

juny 6, 2022

El Mini Verd ha disputat aquest cap de setmana a Vic, la final a 8 del Campionat Territorial de Catalunya nivell A2.

El torneig s’ha jugat al pavelló Castell d’en Planes de Vic i ha comptat amb la presencia dels següents equips:
CB Manyanet Les Corts Verd
Sant Gervasi
CB Vic
CB Mollet
La Salle Manresa
UB Sant Adrià Vermell
Basket Almeda Groc
CB Viladecans Mini Verd

El primer partit el vam jugar amb el CB Manyanet Les Corts Verd i després d’un partit molt intens i disputat, vam poder acabar amb un 60 -52 al marcador.

La mateixa tarda vam jugar amb Sant Gervasi. Amb menys nervis i més control que al primer partit vam acabar amb un 80 – 53 al marcador, que ens portava a la final!

Amb aquest partit tancàvem una magnífica primera jornada de fase amb els ànims pels núvols, tant els jugadors i la Neus, com els pares.

La final s’ha disputat contra CB Vic amb una rivalitat absoluta. Desde el primer moment la superioritat física a la zona del CB Vic, ha marcat el partit.
Tot i l’encomiable esforç en defensa per part del nostre equip, només hem pogut guanyar dos quarts i l’encert en atac del Vic ha estat determinat pel desenllaç de la final. El resultat final del partit ha estat 69 – 35.

Felicitar als jugadors i entrenadora del Mini Verd, la gran temporada realitzada i el sotscampionat territorial Mini A2, aconseguit a Vic.
Quin orgull d’equip!

No voldríem acabar, sense fer una menció molt especial als pares i familiars que han acompanyat l’equip aquest inolvidable cap de setmana (I durant tota la temporada).

Gràcies!!

1,2,3 Vila!!!
💚♥️ #UVUS