Aquest any tornarem a fer les revisions mèdiques a les instal·lacions del club, i les farem els dies 11, 12 i 14 de juny a la tarda, al PODIUM (a la zona de vestidors d’àrbitres i farmaciola). La revisió que farem és la bàsica obligatòria i té un cost de 20€ per jugador/a.
La reserva d’hora és imprescindible i la podeu fer a l’enllaç: 

Reserva d’hora

També heu de descarregar-vos l’imprès ANAMNESI, del que heu de dur emplenada només la part superior (dades del jugador/a).

[googlepdf url=”https://cbviladecans.cat/wp-content/uploads/2018/05/ANAMNESI.pdf” download=”Descarrega imprès” width=”100%” height=”600″ ]

El pagament es fa el mateix dia de la revisió en efectiu (preguem que porteu l’import exacte, doncs no es disposarà de canvi).
Qui ha de fer revisió (el nom dels equips correspon a aquesta temporada):
– Escolbol i escola: Tots els jugadors/res que l’any que ve passen a Premini.
– Equips de PREMINI a CADET: Cada equip rebrà un missatge complementari a aquest amb el nom dels jugadors/res que han de passar la revisió.
– Equips JUNIOR, SOTS21, SENIOR: Tots els jugadors/res.
Tothom que vulgui optar per una revisió mèdica més complerta pot trucar al centre mèdic DIFF Salut (93 140 12 43, Av. Xile 38, Barcelona), o també es pot anar a d’altres centres mèdics. En aquest cas preguem que a principi de setembre porteu el Certificat Mèdic Esportiu vigent a la secretaria del club.

Gràcies!!!!!