SEGONA EDICIÓ DELS PREMIS SÈNIOR 20 ANYS.

La Fundació del Bàsquet Català va reconèixer divendres passat en un acte solemne celebrat a l’auditori  Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, de Montjuic, els 23 anys de trajectòria del nostre jugador i ex-president Eloi Peña.

L’Eloi va veure reconeguda d’aquesta manera la seva extensa trajectòria com a jugador del nostre club, que arriba ja a més de 23 temporades i uns 1220 partits vestint els nostres colors. El certamen, que arriba a la seva segona edició, premia aquells jugadors que han romàs en el seu club un mínim de vint anys i han jugat o encara juguen en els equips sènior, com és el cas el d’Eloi Peña. En apuesta gala es van distingir  un total de dinou jugadors.

Gràcies per la dedicació i la implicació Eloi. Enhorabona!!                        

 

Text de Marisol Colet:

…Com bé us han dit, sóc Marisol Colet, però m’agradaria explicar-vos que abans de ser Patrona de la Fundació, Directora General de la Fundació i Directiva de la Federació, també he estat Directiva i Presidenta d’un club.

Des d’aquella època sempre he admirat aquells jugadors que comencen a un club des de ben petits i es retiren en el mateix, és a dir, jugadors que sempre han estat fidels al seu club. Aquells jugadors que per la seva trajectòria representen els valors i l’essència d’un club.

Aquests jugadors sempre han estat i estaran reconeguts dins del seu club, però mai han tingut un reconeixement del Bàsquet Català com es mereixien.

Estem acostumats a que als jugadors se’ls valori i se’ls premiï pels seus èxits esportius i no pel que puguin representar dins d’un club. És per això que els premis que avui s’atorguen amb la voluntat de continuïtat, aprofitant els 25 anys de la Fundació, pretenen premiar aquells jugadors que han estat dins del seu club 20 anys o més i que han jugat o encara juguen al Sènior del seu mateix club, demostrant una fidelitat i lleialtat al seu club i als seus colors.