OMPLIM EL PÒDIUM, ens hi va la categoria

maig 25, 2022

Després d’uns partits intensíssims i molt emocionants com el de la setmana passada on el Sènior A va perdre després de dues prórrogues, 110 a 106, ens hem de veure les cares amb el CB Cabrera al Pòdium i tenim l’obligació de guanyar de 13 punts per mantenir la categoria. Si no fos així ens quedaria un últim respir en camp neutral on ens juguem el tot o res.

Portem anys treballant en engrandir el club, treballant la base, fent-la sòlida, i convidant-vos a tots i totes a ser-ne partíceps, motiu pel qual segurament, hem doblat el nombre de jugadors i jugadores en els últims anys. Portem temps identificant-nos tots plegats amb el nostre escut, els nostres colors i sentint-nos part de una massa social que fa gairebé cents anys que representa Viladecans.

Volem tenir el CB Viladecans el més amunt possible amb jugadors i jugadores sortits de la nostra pedrera i que han de servir com a referents de tots aquells/lles que venen darrera. Arribar al primer equip i que el primer equip estigui en categories importants com és el cas en aquest moment, ha de ser un objectiu i una aspiració de qualsevol jugador/a que vulgui estar al nostre club. Viladecans és de primera.

És per això i per molt més, que necessitem que el proper dissabte dia 28 a les 17’30 omplim el Pòdium. Ho hem fet en altres ocasions i no fallarem ara, els nostres jugadors necessiten el nostre escalf, els nostres crits d’ànim i els nostres aplaudiments. Aquesta vegada ens toca sortir a nosaltres a guanyar el partit, és l’última oportunitat de poder ajudar a conservar la categoria, HEM DE GUANYAR DE 13, HEM D’OMPLIR EL PÒDIUM, som història de la ciutat i ho seguirem sent!
1,2,3 VILA‼️

uns valors, un sentiment