Nova App

gen. 6, 2022

Comencem el 2022 estrenant un nou sistema de relació entre club i massa social.
Hem dissenyat una app que té l’objectiu de poder traslladar-vos totes aquelles dades, noticies i informacions que siguin d’interès o rellevants, i a la vegada, servir per agilitzar totes aquelles gestions que pugueu necessitar de la secretaria a mode d’oficina virtual sense la necessitat d’haver-vos de desplaçar. També ha de servir per que tothom es pugui apuntar als esdeveniments com el 3×3 Rookies, el campus d’estiu, sopar de germanor, sortides a veure algun partit ABC… Hi podreu trobar els horaris d’entrenament actualitzats com a únic document oficial de quadrant, i el calendari general del club.

Us la podeu descarregar a través dels següents enllaços:

App iOS

App Android

És necessari que activeu les notificacions, i si no us sembla malament, li podeu donar 5 estrelles de valoració per aconseguir que avanci posicions.

Si coneixeu algú que vulgui venir a jugar amb nosaltres o simplement venir a provar, li poodeu recomanar l’App perquè li facilitarà els contactes i la manera de procedir.

Esperem que segui una eina útil i que li puguem truere rendiment, tot i això podeu fer les propostes de millora que considereu oportunes.

uns valors, un sentiment