Equipacions noves

jul. 24, 2023

Després d’una llarga espera, ja ho tenim tot preparat per poder fer la comanda de la nova equipació.

Us facilitem la informació més rellevant:

  • S’ha comprar el pack sencer, compost per dues samarretes de joc, uns pantalons, una samarreta d’escalfament, el xandall i una motxilla. El preu del pack és de 175€, tot inclòs.

On es pot comprar:

  • Intersport Gavà: A la botiga us podreu emprovar l’equipació. No tindreu a mà el model amb el disseny definitiu, però si les talles.
  • On-line:  Podeu demanar l’equipació seguint la guia de talles que trobareu a la mateixa web, o bé us podeu apropar a la botiga per emprovar-vos-la i després feu la comanda on-line.

          Contrasenya BVLD1707

  • Us passarem la relació de dorsals dels jugadors/res de l’equip a través dels entrenadors. IMPORTANT: Assegureu-vos que encarregueu el correcte. No es faran canvis ni devolucions motivades per talles equivocades ni per dorsals erronis.

 

Altres informacions d’intrrès:

Aquest dimecres  26 i divendres 28, hi haurà reforç de personal  a la botiga Intersport de Gavà, aprofiteu-ho per passar-hi si us va bé.

Recomanem que feu la comanda el més aviat possible per assegurar-vos que disposeu de l’equipació al començar la temporada. Hauria de ser aquesta setmana o la vinent.

Es pot finançar la compra en 4 pagaments mensuals (opció només disponible en comandes on-line).

Podeu adquirir, de manera opcional i voluntària, merxandatge del club que trobareu a la botiga.