COMUNICAT FCBQ

abr. 23, 2020

 

us adjuntem la informació que difon la Federació Catalana de Bàsquetbol a causa del SARS-CoV-2


– Finalització definitiva d’algunes competicions

Finalitzades les competicions No Sènior i No Preferents de la temporada 2019-20 després de la pròrroga de l’Estat d’Alarma fins el proper 9 de maig.

23-04-2020 10:30

Com a continuació a la Circular n. 22 de l’FCBQ, es comunica que, tota vegada que el Congrés dels Diputats ha prorrogat l’Estat d’Alarma fins els proper 09/05/2020, aquesta Federació Catalana de Basquetbol dóna per finalitzades les competicions No Sènior i No Preferents de la temporada 2019-2020, i que concretament són les següents:

           – Campionats de Catalunya, des de Sots-21 fins a Pre-mini (inclòs l’ESCOBOL) excepte els Preferents;

           – Campionats Territorials, excepte els Sèniors i Sots 25, on es juga per a l’ascens

restant a l’espera de prendre la decisió de suspensió definitiva pel que fa al Campionats Sèniors i Preferents, en funció de saber si es podrà reiniciar o no la Fase Regular abans del proper 17/05/2020.

En relació a les competicions FEB, amb participació d’equips catalans, es continua a l’expectativa del que determini la FEB al respecte, doncs tal com ja es va informar, influeix de manera directa a la que es pugui prendre des d’aquesta Federació per als seus campionats propis; caldrà conèixer si d’EBA i LF2 hi ha descensos i, al mateix temps, si s’acceptaran ascensos a aquestes competicions, i de quina manera.

Finalment, s’informa que un cop efectuat el càlcul de l’import a retornar a cada club, i corresponent a l’extorn de la part proporcional que correspongui tant de les Quotes de Participació abonades per a la seva inscripció en els Campionats que es donaran per FINALITZATS, com dels imports de Quotes de llicències, aquest serà comunicat i abonat al compte federatiu i comunicat el més aviat possible. Així mateix, es procedirà com cada any, a liquidació de les Bosses Comunes corresponents.

        – Més informació a la Circular FCBQ núm. 23

L’FCBQ pren aquesta decisició, dins la situació d’excepcionalitat a causa del COVID-19, i tot seguint les recomanacions de les autoritats competents; revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica per coronavirus SARS-CoV-2.

La Federació Catalana de Basquetbol seguirà en contacte amb els representants de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física i es mantindrà atenta a qualsevol altre recomanació que s’indiqui per part d’ella o de les autoritats competents.

Demanem als clubs afiliats comprensió, responsabilitat i col·laboració davant aquestes mesures que són en benefici de tots i totes.

Salut i Bàsquet! #JoEmQuedoACasa #BàsquetMaiPara